madicken

Direktlänk till inlägg 19 januari 2014

Hej mitt Vinterland

Av Malin - 19 januari 2014 21:30

Ännu en helg är nu snart slut :(
Trodde denna veckan skulle gå långsamt, men ack så fel jag hade.

I fredags blev det en lugn och skön hemmakväll med "Karate Kid 3".

I lördags blev det mysfrukost hos Johanna & Tobias. Efter det klädde vi på oss ordentligt för att kunna åka lite pulka :) Det blir man minsann aldrig för gammal för. Dock åkte jag inte så mycket. För det första är jag rädd för att ramla och slå i magen, för det andra är jag helt slut efter att gått upp för backen en gång ;)

På kvällen var vi hembjudna till Linda & Andreas. Blev en väldigt trevlig kväll med god mat, fint sällskap och många skratt :)

Var hyfsat trött imorse när klockan ringde och det var dags för jobb. Söndagar är väldigt lugna så tiden gick sakta. Har även hunnit med besök hos mamma & pappa, städat, lagat mat till imorgon, ett besök hos Madelene.

Nu ligger jag helt slut i sängen...
Har redan börjat få lite ont i svanken och är orolig över hur detta ska sluta.

Godnatt :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ madicken med Blogkeen
Följ madicken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se