madicken

Direktlänk till inlägg 4 april 2010

I väntan på bättre tider

Av Malin - 4 april 2010 08:19

så sitter jag nu på jobb. Ska jobba till 11 och sen ska jag direkt till gymmet och springa lite. Alltid lika "skönt", antingen så släpper jag allt eller så tänker jag fruktansvärt mycket. Idag blir det nog mycket tänkande...

Har haft en väldigt lugn påskhelg än så länge, har blivit film med Malena, mys, har tvättat, lagat lasagne (välte formen när den skulle in i ugnen så det luktade bränt i heeela lägenheten), städat. Idag blir det bio med Linda :-)


Gjorde "misstaget" och flyttade in min tv till sovrummet igår då jag inte kände för att ligga i soffan.. Såklart så lyckas jag ta sönder antennsladden :-( Så nu har jag inga kanaler förrens pappa har fixat det, får nöja mig med filmer sålänge.


Har förresten haft det super uppe hos Madelene. Alltid lika kul att träffa henne! Dagarna hos henne bjöd på godis, pizza, film, buzz, promenad, bowling, SHOPPING :-) Synd att det tar sån tid att ta sig upp annars hade jag åkt upp oftare. Ska försöka få in ett besök till sommaren, men först ska hon komma ner :)


Sitter här och somnar nästan, men snart får jag iaf sällskap..

 
ANNONS
 
Alexandra

Alexandra

7 april 2010 11:15

Tänkte bara kika in och säga hej:)Hoppas att allt är bra med dig!Kram Alexandra Fleur

http://fleurcream.blogg.se

 
Madde

Madde

7 april 2010 19:50

Klart att vi hade skoj! Vänta bara tills jag kommer ner till Skåne!!

http://levinsson.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ madicken med Blogkeen
Följ madicken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se