madicken

Alla inlägg under november 2009

Av Malin - 8 november 2009 18:11

Oj oj vilken dag. Jag har städat, tvättat, lagt upp gardiner, handlat. Sen har jag haft över familjen på middag. Vi firade mig och passade även på att säga grattis till pappa på fars dag.

Jag har fått mycket fint idag! Martiniglas, fotölj, morgonrock, skålar, fina blommor, hyllor. Detta av familjen+Lovisa.

Igår fick jag kattsaker av Malena. Och så har jag fått ett presentkort av Madelene, för det har jag köpt en lampa och lite kökssaker. TACK ALLA!! Jag är supernöjd med allt!

Nu vill jag bara att pappa ska sätta upp lampan :)


Madicken har lekt hela dagen så när vi satte oss för att äta middag somnade hon direkt. Sen har hon inte varit vaken så mycket efter det. Jonas bäddade ner henne så fint :)

  


Nu ska jag diska, ser för jäkligt ut.. Sen ska jag även hinna baka kaka till arbetskamraterna..



Av Malin - 7 november 2009 08:25

Oj, vad länge sen det var jag skrev här.. Har varit hemma en vecka nu och kommit in i vardagen igen.


I fredags när jag kom hem var jag tvungen att sticka iväg med pappa för att köpa en vinterjacka. Dock var det inte lika kallt som jag hade trott.


I lördags var det fest i Hyllinge, Årsfest. Det brukar alltid vara så himla skoj och det var det även denna gången. Jag var hemma runt 4-tiden, vaknade sen vid 9. Sjukt trött hela dagen.


Annars har det blivit jobb varje dag, inte så farligt att komma tillbaka som jag trodde. Har blivit medlem på nytt träningsställe och har varit på två pass där. Har även börjat på kickboxning med fotbollslaget. Ska göra det 10 tisdagar och det var första gången denna veckan. Jobbigt som attans men f-n vad roligt det är!


Idag ska jag och Malena till Väla och IKEA. Efter det ska vi köra och hämta min lilla sötnos :D Äntligen ska jag få hem henne, ska bli så mysigt!

Ska även passa på att hälsa på farfar som bor i närheten. Man ser ju inte honom så ofta så får man chansen så får man ta den.


Ikväll blir det mys hemma och så ska jag göra iordning lite inför imorgon. Då kommer familjen på middag.


Hej hej

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards