madicken

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

En dag vid poolen

Av Malin - 26 oktober 2009 00:04

Igar var vi ju pa "Truck or Treat" med flickorna. Vi hade det verkligen riktigt skoj! Var val en 8-10 bilar som hade smyckat sin bil med olika saker, sen gick barnen dit och fick godis. Vissa hade gjort det battre an andra. Har har vi tex Miss Piggy vid hennes bil. Lilla Sara gar forsiktigt fram for att ta lite godis.

  


De hade aven hopptorn och massa tavlingar/lekar. Det var en kyrka som hade ordnat detta sa den ena pastorn satt pa plankan. Nicole fick fem bollar och med den sista lyckades hon minsann fa ner honom i vattnet :)

  


Idag har Nicole haft Playdate med Bonnies nya killes barn.. puh.. Bara det att barnen vet ju inte att de traffas annars ocksa. Men det var trevligt. For en gangs skull bestamde jag mig for att slappna av och inte hjalpa till sa mycket som jag brukar. Inte for att jag inte tycker det ar kul, men just for att jag bara ville slappna av och ta det lugnt. Satt i solstolen vid poolen och laste min bok, tog en promenad pa stranden for att hitta fina snackor, laste boken lite mer och sen var det dags att aka hem. Spenderade val 5 timmar vid poolen, tyvarr mest i skuggan. WHY?!


  


Den blev varsin muffins till barnen innan vi akte. Lilla Sara var valdigt duktig med sin och hon tyckte det var mumsigt varre ;)


  


Alla akte hem till "oss" for att ata lite pizza. Den ar inte alls lika god som hemma, det enda som ar bra ar att man ar matt efter en bit.

Nu sitter 3 av barnen och kollar pa tv medans den minsta precis har somnat. Bonnie och hennes kille sitter i soffan och smygmyser haha..


Nagra timmar till sen ska jag minsann lagga mig i sangen och lasa lite till!

Imorgon blir det kart aterseende da Nanny Mo kommer och halsar pa :)


Bara tre dagar kvar :(

 
 
Ingen bild

Gith

26 oktober 2009 20:15

Träffade din pappa på spinningen idag. Vi har bestämt att du inte får bestämma att du ska vara borta merän en vanlig semester. Så alla tankar på flytt kan du bara glömma...skratt..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards