madicken

Alla inlägg under september 2009

Av Malin - 9 september 2009 13:10

     

Nu har jag och Malena fixat så vi får komma in i USA :)

Vi har även bokat hotel och biljetter till Universal Studios+Halloween Horror NIghts! Skönt att allt är fixat och betalt.

När vi är i Key West hade vi tänkt passa på att snorkla, men det bokar vi inte än. Det är dock den enda som är kvar att fixa.

Känner mig redo för detta nu och tycker vi kan åka imorgon istället ;) Har varit duktig också och gått ner 4,2 kg. Mitt mål var ju 5kg så rätt nära nu!


IKväll blir det fotbollsträning, hoppas på att den blir hård och rolig.


Annars tror jag inte jag har något att berätta?! Hyfsat lugnt på jobb, är det alltid på eftermiddagen..


Charlotte - Det gjorde inte ont alls ju ;)


Adios

Av Malin - 6 september 2009 17:47

Jaha.. Söndag igen minsann..


Jobbade i lördags 9-12, hade lagom att göra. Lite småtråkigt att vara där helt själv men man får undehålla sig så gott det går.

Efter jobb blev det en promenad med Malena, alltid lika skönt att komma ut och få frisk luft.

Senare på kvällen begav jag mig hem till Malin E för en liten tjejmiddag. Hade verkligen jättetrevligt. Inte så ofta jag träffar dem.


Idag ville jag sova till 8.30 men vaknade helt pigg kl 07.00 :( Gick upp och lade mig i soffan, kollade på "biggest looser" och började gråta haha.. jaja

Sen var det dags för match. Sist förlorade vi med 1-0, denna gången vann vi med 4-2 :D Ingen bra match men vinst som vinst.


Bilder :


Malena tar ut en sten ur skon :)

Malin och Milton

Josse, Malin och Jag

Mini me ;)

Av Malin - 4 september 2009 10:06

Sen är jag ledig två lördagar :) Ska bli så gott..


Igår var jag duktig och sprang 4 km. Inte lika mycket som jag brukar, men bättre än inget :) Nu när jag inte äter så mycket så orkar jag inte mer. På söndag är det match, sista träningen denna veckan. En liten promenad imorgon med Malena, men det är ju inte träning på samma sätt :)


Har ju satt upp ett mål innan semestern, vill gå ner 5-7 kg innan det är dags att visa sig på stranden. Sen i måndags har jag gått ner 1,7 :) Så detta ska jag klara :)


Ikväll blir det nog bara att jag tar det lugnt, ska hem till mamma och pappa för att hälsa på.. Alltid trevligt att träffa dem.


På tisdag ska jag nog göra en sak, men det får ni veta då om jag bestämmer mig för att göra det. Lyssnar ju för mycket på mina föräldrar så inte säkert det blir av, de kommer INTE tycka om det..


Hej så länge

Av Malin - 2 september 2009 15:07

Igår var jag på spinning 60 min, jäkligt jobbigt men ack så skönt!

Ikväll blir det fotbollsträning sen är hälften gjort denna veckan. Ska nu träna 4 gånger i veckan inför semestern. Och så är det hård diet!! Skärpning är det enda som gäller!


Jag ska nu få lära mig att göra inköp på jobb, har aldrig gjort det innan så det är en del man ska lära sig. Jag har 1,5 vecka på mig sen tar jag över det för några dagar. Skönt att det inte är mer första gången :) Men nu antecknas det för fullt så förhoppningsvis kommer det gå bra!



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards