madicken

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin - 15 maj 2009 17:14

Wiiiieee, imorgon är det dags för mig att flytta! Äntligen! Vet om att jag inte kommer komma iordning på länge, men ska ändå bli så härligt :-)

Kommer dock sakna att bo hos Malena, trevligt med sällskap ju. Men snart ska vi ha en riktigt myskväll med film och god mat. 


Har suttit på sälj idag på jobb, ska göra det nu i två veckor. En ledig dag nästa vecka dock :-) 

 Tiden har gått snabbt idag, vilket gillas. Får väl tacka L som sitter brevid, hon har underhållt mig lite. MEN, hon sa också en sak som blev väldigt fel. Jag sa att jag skulle gå lite med J på vägen hem, så är det en som frågar  "ska du lägga dig i diket?". Nej, jag ska hoppa framför ett tåg.. Då säger L "Stackars chaufför".. inte "nej, men sånt skämtar man inte om" nej nej.. ;-) 


nej, nu kommer snart pappa och hämtar mig hos Malena. Sen , som sagt, blir det upp tidigt imorgon! Lär väl hålla på hela helgen, men det gör inget. 


Ha en trevlig helg! 

Av Malin - 14 maj 2009 08:42

Vi har en stegtävling här på jobb som vi startade med den 1:e April och avslutas den 31:Maj. Jag, C och A ligger på topp tre och det är väldigt jämnt mellan oss. Så...imorse märker jag att jag har tappat min stegräknare :-( Typiskt. Får väl ner på stan efter jobb och köpa en ny.


Var på fotbollsträning igår, skulle inte ha gått dit. Efter 10-15 min får jag ont i mitt knä, vi tejpade det lite, och så fortsatte jag träna. Var inte med de sista 15 min, skulle slutat mycket tidigare. Så det blir ingen match för mig denna helgen heller :( kanske iofs lika bra, lär ju ha en del att göra i lägenheten.


Nej, nu är det dags för frukost.. 

Av Malin - 12 maj 2009 21:28

Jaha, då var det kväll igen. Var nere på stan efter jobb och letade efter en bikini, men hittade ingen  :-(


Sen var jag hemma hos M och hämtade min dammsugare. Satt och snackade lite innan jag stack till Malena. Trevligt att träffas och prata normalt. Har varit lite orolig över att vi kanske inte skulle kunna göra det..


Har nästan precis kommit hem, hämtade Malena när hon kom från jobb. Hann precis hem för att se Malena-Melodifestivalen. Tyckte hon var väldigt stel, inte alls lika bra som i deltävlingen eller finalen. Men vi hoppas såklart på det bästa ändå!


Imorgon ska jag till mamma och pappa, ska sova där. Ska även försöka komma iväg på fotbollsträningen.


Längtar till lördag!!!


Go kväll

Av Malin - 11 maj 2009 20:12

Var ute och gick med Malena precis, 45 min och en liten sväng till havet.. Mysigt, mysigt. Under tiden pratade vi om vår resa till USA, som jag längtar!! Vill boka biljett nu ju :-)

Lite bilder från promenaden. Gick förbi när några killar tränade och kände ett behov att ta detta kortet :-) 


Av Malin - 11 maj 2009 09:07

God morgon!


Jag var i min lägenhet igår med lite lådor och ser då att allt som han har lämnat fortfarande är kvar i lägenheten! Upptäcker också att ugnen är sönder och att han inte har städat! Grrr, riktigt irriterad. Försöker få tag på min hyresvärd men det går inte så bra..

Har även köpt mina första saker till lägenheten :-) En pläd och ljusstakar. Igår var jag även iväg och köpte ett barbord som ska hämtas på lördag.

På lördag ska även allt annat flyttas. Det tråkiga är att jag kommer inte kunna göra iordning vardagsrummet innan soffan kommer. Vet inte riktigt hur jag ska ställa den än. Aja..


I fredags hade jag en myskväll med Malena. Roligt att ses igen :-) Ska bo hos henne denna veckan med, sista veckan nu.

Var och kollade på vår fotbollsmatch i lördags och vi vann med 1-0 :-) Så efter 4 matcher ligger vi 2:a i serien, men mycket kan hända.


Igår var en riktigt slapp och skön dag med 2 promenader, film och skitsnack.


Lite bilder: Allt skit som är kvar i lägenheten, Malena som kränger chips, Malenas katt Lexi.

Av Malin - 8 maj 2009 12:40

Love Fridays!! :-)

Så skönt med helg. Denna helgen har jag inte så mycket planerat vilket är väldigt skönt.

Ska träffa Malena efter jobb, längesen vi sågs nu. Men nästa vecka blir det lite mer :-)


Imorgon ska jag kanske börja flytta lite saker beroende på hur klara de är med renoveringen. Hoppas att de är så gott som färdiga.


På eftermiddagen är det åter igen dags för en match, Derby. Har inte bestämt mig om jag ska vara med, men kommer nog testa lite. Dumt kanske, men jag kan verkligen inte låta bli! Ska iaf dit och kolla.


På söndag är jag helt fri! Har absolut inget planerat, inget jag kan komma på nu iaf ;-) Skönt att inte ha matchen på söndag.


Nej, nu är det snart dags för lunch och sen är det nästan dags att sluta :)


Have a nice one..

Av Malin - 6 maj 2009 15:16

Jaha, då är soffan beställd :-) Beräknas bli levererad om 3-4 veckor!

Har fått tänka om helt om hur jag ska ha det, det ser inte riktigt ut som jag ville komma ihåg :-s. Men det ska nog bli bra ändå!

Har mailat hyresvärden och kollat upp lite saker, får väl vänta och se om jag får svar..

Måste säga att vardagsrummet är dumt planerat, liksom en sak i badrummet.

Blev irriterad igår när jag var i lägenheten. Han som har flyttat ut har lämnat dammsugare, torkställ, strykbräda, burkar mm mm  


Ikväll ska jag umgås med Linda. Blir kanske en runda med hunden och sen lite shopping :-) Vi får se...


Vill att det ska bli helg! Vi har match på lördag, får se om jag är med. Men jag vill, för det är derby. Ska iaf dit och titta.

Ska försöka ta mig ut och springa lite lätt imorgon om det inte öser ner. Måste komma igång igen!




Av Malin - 5 maj 2009 15:43

Idag på lunchen var jag iväg och hämtade mina nycklar!!  :-) Så ska till lägenheten efter jobb och mäta lite. Sen ska jag direkt iväg till Ekeby och förhoppningsvis beställa en soffa.

Var där igår och hittade några som jag lätt kan tänka mig, men vill inte behöva vänta 8 veckor på att få en soffa.. Vart ska man sitta tills det att den kommer?! Nej, får hitta en bra som blir levererad snabbt!

Hittade ett soffbord där med, men det var alldeles för dyrt. Vet inte med er, men jag vill inte lägga 5000:- på ett soffbord..


Körde min bror till HIF igår, jäklar vad mycket folk där var. Hade beslutsångest hela dagen om jag skulle gå eller inte. Men tycker det är lite obehagligt när det är så mycket folk och stämningen är så spänd.. Så istället för fotboll blev det Vänner :-)


That´s it...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards