madicken

Alla inlägg under april 2009

Av Malin - 8 april 2009 11:04

Hmm, vet inte riktigt vart jag ska börja. Vill känna att jag kan skriva allt här, men jag vill inte bli allt för personlig..


Iaf, den person jag har trott mig känna under 20 månader visar sig nu vara en helt annan människa. Känns ganska hemskt faktiskt. Jag förstår och accepterar att känslor försvinner och förändras. Men jag försår och accepterar INTE att man ska behöva bli elak mot den som inte har gjort något fel. Det är fullt normalt att bli ledsen och arg när man får reda på vissa saker.. FULLT NORMALT!! Inse felet, säg förlåt, och så kanske det blir bättre.


Igår fixade jag håret.. Nu är det lockigt, färgat och slingat.  Ska se om jag kan ta en bild sen Emma :-)

Jag är jättenöjd med färgen och allt, men längtar tills lockarna har lagt sig liiite ;)


Letar ju lägenhet för fullt nu, känner att jag inte har något tålamod. Önskar helst att jag hade hittat en förra veckan, men det tar ju lite tid. Men jag vill bara gå vidare nu, få mitt eget och flytta ut!! Slippa detta..

Passande nog så är favorilåten nu "Moving On", känns som att jag aldrig kommer tröttna på den..


Ska "snart" boka tid till tatuering :-)





Av Malin - 7 april 2009 08:06

Oj oj, idag är jag så jäkla trött och förbannad!!


I lördags hade Madelene en liten avskedsfest. Vi hade trevligt, men tycker inte om att hon ska åka. Behöver henne hos mig. Men men, får boka in ett besök så snart det går :-) Ska se om jag kan få några dagars semester kanske så jag kan stanna längre än 2 dagar.


I söndags slappade vi bara och avslutade dagen med pizza och några avsnitt av Grey´s :-)


Igår stack jag till lägenheten efter jobb för att hjälpa M med köket. Skulle flytta in allt dit igen. Det är verkligen ett superfint kök, men jag är faktiskt glad att jag inte ska bo där så mycket för det är jäkligt opraktiskt. ingenting får plats någonstans. Lådorna är alldeles för små.. Så Tur i Oturen antar jag?! Pappa kom och räddade mig då jag var äckligt förbannad.. Sen stack vi iväg och kollade på HIF-IFK. Kul att det har kommmit igång igen, ser fram emot många matcher.


Idag ska jag till frisören efter jobb  :) Spännande, och dyrt..
Sen blir det hem till Madelene igen och sooova..



Av Malin - 3 april 2009 09:58

Några bilder på det jag handlade häromdagen.. hann inte ta på allt då pappa stressade mig igår.


Märker att korten inte blir så bra, kanske ska köpa en ny kamera?! Den vänstra nallen ska Madelene få, den till höger är present till mig själv :-)


Av Malin - 2 april 2009 11:47

Inom buddhismen anses lotusblomman som helig då den ska symbolisera människans upplysning ur mörkret. Den tillhör näckrosväxterna som finns och växer i dyn så reser den sig vackert och majestätiskt mot himlen. Människans väg till upplysning och utveckling

Av Malin - 2 april 2009 10:10

Igår var jag ledig! Sååå skönt! Tack Madelene för en jättetrevlig dag! Vet att jag inte är på topp, men tycker att jag klarade det ganska bra ändå ;-)

Satt först med Madelene på arbetsförmedlingen i 2 timmar, väldigt drygt. Sen kom vi äntligen iväg till Ullared. Hittade en del, men dock inte så mycket som jag brukar. Köpte en present till mig själv, tycker jag är värd det nu. Köpte en MirandaNalle för 80:- :-) I butik kostar den 299:-. Ska lägga in bilder imorgon, hinner inte idag.

Ska hem snabbt efter jobb och packa lite och sen kommer pappa och hämtar mig. Ska på Hockey ikväll, Rögle, men pappa och Mikael. Ska bli roligt! Sen ska jag sova i Hyllinge i natt igen..


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards