madicken

Alla inlägg under mars 2009

Av Malin - 9 mars 2009 19:41

Hej hopp

Nu har jag precis ätit äggmackor, mums mums. Martin är iväg och tränar så jag har det lugnt och skönt :) Ska snart ställa mig och diska, sen ska jag nog plocka upp i alla fall 3 plagg från golvet och lägga dem på rätt ställe. Här ser ut som ett bombnedslag och det är NÄSTAN bara mitt fel.. som vanligt.. Varför kan jag inte bara lära mig att hålla i ordning?! Varför måste jag alltid stöka ner så fruktansvärt?! Aja, ska verkligen försöka bättra mig.


Imorgon ska jag kanske ner på stan och köpa skor om det inte finns någon plats på spinningen. Jag som skulle hålla i mina pengar..

På onsdag är det fotbollsträning, på torsdag blir det kanske promenad med Madelene, fredag blir det förhoppningsvis skivstång, på lördag är det fest :-) Och veckan avslutas med träningsmatch..


Så ser det ut än så länge..

Av Malin - 8 mars 2009 19:57

Idag har jag spelat träningsmatch. Har inte tränat fotboll på ett bra tag nu och har innan känt att jag är ganska trött på det. Men idag var det riktigt roligt att spela. Så kul att jag faktiskt ska träna på onsdag :-) Måste ju tillägga att vi vann!!


Efter matchen körde jag hem till föräldrarna, sen inom Familia, köpte två par jeans till och sen körde pappa hem mig. Jag är verkligen INTE bra på att hålla i mina pengar. Måste skärpa mig om jag ska kunna resa till hösten.


Cyklade sen med Madelene till hennes syster, sen gick vi och kollade på fotboll. Riktigt skönt väder att cykla i. Dock blev det kallt när man stod stilla, fick cykla lite snabbare hem :-)


Till rubriken! Det står en van på gatan vid oss med en lapp på framrutan:

"Kära Tjuv, slå inte in ruta. Bilen är inte låst, hittar du något värt att stjäla så God Jul"    Jag undrar då om någon har testat?! Jag är sugen.. 


Nu ska vi mysa ner oss i sängen och kolla på film.. Imorgon börjar åter igen en arbetsvecka.. Får se om denna veckan kan erbjuda något roligt..


Av Malin - 7 mars 2009 16:09

Idag har jag haft lite tid med min mamma. Gick ner till stan och träffade henne där. Hade bestämt mig för att inte köpa något, men som vanligt gick det inte så bra med det ;-) Blev ett par shorts, strumpor och en tröja. Och så fick jag ett halsband av lilla fina mamma :-) Vi hade en trevlig förmiddag som avslutades med lite fika. Sen körde jag henne hem och sen hämtade jag upp Madelene och körde vidare till Väla. Var tvungen att köpa lite smink och det var slut i stan. Nu har jag precis kommit hem. Tänkte ligga i sängen ett tag nu, sen ska vi ut till mina föräldrar på god middag. Ser vi fram emot :-)

Imorgon ska jag upp hyfsat tidigt och spela träningsmatch. Vet inte om jag är så sugen men ska göra det ändå.


Ha en trevlig helg. Glöm inte hålla på Sarah ikväll :)


Bilder.. Kläderna från idag, sminket och kakorna som jag bakade i torsdags.

Av Malin - 6 mars 2009 15:55

Om 20 min slutar jag :-)

Har gått hyfsat snabbt idag. Slapp cykla idag då jag och J åkte med JB till jobb. Vi har gjort det nu några fredagar. Lika skönt som det är att cykla hit mån - tors, lika skönt är det att slippa cykla på fredagar :-)

Jag och J ska gå hem idag, kommer väl ta ca 1h 15min. Lite regn i luften men det ska vi nog klara.


Sen är det bara att byta om för att sticka igen. Ska ju hem till Martins föräldrar på middag, ska bli spännande att se vad vi får för mat. Är ju tyvärr väldigt kräsen vilket INTE är roligt alls!!


Ha en trevlig kväll!


ps.Kakorna blev jättegoda ;-) ds

Av Malin - 5 mars 2009 18:03

Idag bestämde jag mig för att sätta igång med springningen. Meningen var självklart att jag skulle ut och springa idag, men istället hamnade jag i soffan :-( Så nu har jag dåligt samvete. Jag vet att jag fortfarande har gott om tid på mig, men jag vill verkligen inte springa.

Har lovat att jag ska baka till imorgon, så all motion jag får idag blir när jag går till affären för att köpa ingredienser. Tur att jag cyklar till och från jobb :)


Nej, om jag skulle ta tag idet och gå iväg.. Så hinner jag kanske bli klar i tid för en gångs skull..


Friday tomorrow..... :-)

Av Malin - 4 mars 2009 19:11

Åter igen kväll.. Så snabbt det går. Torsdag imorgon, sen fredag och sen helg!!


Igår efter jobb var jag och Madelene ute på en promenad. Var ute i 1.5h, gick ner till havet en runda. Vi brukar alltid gå där på våren/sommaren. Kommer sakna det detta året. Vi pratade lite om det, inget kommer någonsin bli som förr. Kan tycka att det är lite synd för jag tycker verkligen om förr.


Idag var det dags för en promenad med tjocka Malin. Nu är det bara 3 veckor kvar :-) Spännande!!


Har precis ställt in morgondagens lunch i ugnen, makaronipudding. Jag har aldrig gjort det innan så jag hoppas det blir ok, annars blir det väldigt mycket mat som slängs. Kanske ska börja göra mindre mängder?! Vi har ju inte burkar så det räcker till allt.


Snart kommer Madelene hit, vi ska kolla på Grey´s :-) 


Idag var sista dagen som säljare, känns ganska tråkigt. Nu kommer dagarna bli mycket längre.. Snyft..


Bästa låten just nu - Dead And Gone m T.I & Justin


Av Malin - 3 mars 2009 12:24

Har kollat lite på tatueringar idag. Jag vill så gärna skaffa en till! Det tråkiga är att jag har så många omkring mig som inte alls tycker jag ska göra det, och jag lyssnar ganska mycket på dem. Men jag försökte förklara för min pappa att jag kommer ju inte göra något som syns. Inget som kommer upp på halsen, inget som täcker hela armen.. Däremot hade jag kunnat tänka mig att ha något litet i nacken.


Har en på jobb som också vill, så vi ska göra det tillsammans om/när jag bestämmer mig.

Just nu är jag inne på stjärnor med mammas och pappas stjärntecken i. Men jag hinner nog ändra mig många gånger. Jag vill ju faktiskt vara 100% säker när jag gör det.


Vill..

Av Malin - 2 mars 2009 20:15

Skrev ju innan att jag är rädd för att radion kommer spela sönder låtarna från melodifestivalen.. Risken finns att jag själv kommer göra det. Speciellt Sarahs låt, detta är nog 6 gånger jag lyssnar på den, bara idag.. Tycker den är riktigt jäkla bra!


Har varit på Maxi med Madelene, du vet att jag kommer sakna dig vännen!! Dock inte din bil ;) När vi skulle från Maxi så vägrade den att starta. Till slut startade den, men det var nog på 15:e försöket och då överdriver jag inte.. 


Har blivit tillfrågad att jobba samma dag som hon flyttar härifrån, vet inte hur jag ska göra.. Har lovat att ge besked inom några dagar.  


(nu är jag inne på 7:e gången) 


Martin är iväg ikväll och hjälper ngn med datan. Skönt att vara hemma själv. Har precis hängt upp tvätten, diskat efter Martin och tänkte snart bädda ner mig i soffan och kolla på Vänner.


Imorgon ska jag ut och gå med Madelene, på onsdag ska jag nog träffa Malin. På tors och fre hoppas jag på träning. På fredag ska vi även till Martins föräldrar och på lördag ska vi till mina :-) 


Go kväll.. 

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards