madicken

Alla inlägg under mars 2009

Av Malin - 16 mars 2009 19:44

Snart dags att nanna kudde igen ju :-( Dagarna går sjukt snabbt, på gott och ont..


Har precis lagat mat till Martin, och som jag kan ha till matlådor såklart. Idag blev det ost och skinkpaj. Första gången jag gjorde det, men det blev godkänt så det är ju bra. 

Ska laga en ny köttgryta på söndag, fått receptet från en på jobb. 


Imorgon ska jag äntligen spinna igen!! Har inte gjort det på säkert två veckor nu och mitt dåliga samvete har bara blivit värre och värre. Men nu är det som sagt dags igen! Känner att jag har varit alldeles för slö de senaste veckorna. Måste komma igång ordenligt igen!! Snart sommar ju, måste ju komma i form!


Bara att ta sig kragen..

Av Malin - 15 mars 2009 18:36

Var på fest igår ju, hade riktigt roligt! Hade gärna lagt upp lite bilder, men lyckades inte ta så många bra. Började med en fördrink 17.30 och var hemma ca 01.15 Det var mycket lagom då klockan ringde 07.45 Gick upp, åt en macka, packade och stack sen väg på träningsmatch. Vi vann såklart med 5-0 :-) Men det var tungt idag. Hade mycket hellre legat kvar i sängen och kurat mig. Inte så smart att dansa en hel kväll med nya skor, tack gode gud att det finns compeed!! Annars hade jag inte klarat av att springa en meter idag.


Sitter nu och kollar på One Tree Hill samtigt som jag tvättar lite. Har redan diskat undan efter igår. Funderar på om jag ska renbädda?? 


Imorgon börjar åter igen en ny vecka. Denna veckan har jag abslout inget planerat. Vet bara till 100% att det blir fotbollsträning på onsdag och sen match på söndag. 

Var inne på Nike:s hemsida och skulle registrera mig till springtävlingen, men lyckades aldrig lista ut hur jag skulle göra.. Tänkte att det kunde få igång mig annars.

Nej, lite mer OTH nu även om det är ett riktigt dåligt avsnitt!


Här kommer två bilder. Mina "baggy jeansshorts" och vår fina sundsutsikt på kvällen :-)

Av Malin - 14 mars 2009 09:37

Sitter på jobb nu och kollar på klockan som rör sig väldigt sakta.. Kl 12 tar jag på mig jackan och kör direkt till systemet för att handla lite gott till ikväll :-) KANSKE även tar en liten tur in på Väla för att se om jag kan hitta en ny skjorta el tröja till kvällen. Annars har jag faktiskt redan lagt fram en rosa skjorta. Men jag känner mig inte rosa idag :-) Tråkig som jag är så vill jag hitta något svart, kanske med något inslag av färg. Och så vill jag köpa en blomma som jag kan ha i håret :-)


Har även lovat att jag ska städa lite idag.. Känns som att det är min tur nu:(


Började kolla på Austraila igår och jag somnade nog inte förrens i slutet. Klockan blev säkert 23 innan jag somnade. Ska se om jag hinner se slutet när jag kommer hem.


Nej, nu ska jag läsa vad som har hänt i världen..

Av Malin - 13 mars 2009 19:02

Jag har bott ett år i USA, var där som Nanny till en liten flicka. Sötaste flickan! Saknar hela familjen sjuuukt mycket!! Hade velat åka dit och bo hos dem ett tag. Vill verkligen!


SÖTASTE FLICKAN


Av Malin - 13 mars 2009 17:48

Jaha, fredag!! :-) Me like! Men jag hade helst velat vara ledig imorgon, bara för att slippa tänka på att man ska upp tidigt imorgon med. Jobbar dock bara mellan 9-12 så det är ganska lugnt. Sen blir det systemet, måste ju ha dricka till kvällen. Ska bli riktigt roligt! Man ska vara sommarklädd så det blir leggings, jeanskjol och en rosa skjorta tror jag. Hade velat ha jeansshorts och en somrig t-shirt men hinner inte handla :-( 


Nu ska jag snart ställa mig och laga mat. Idag blir det fläskfilé, stekta champinjoner, sås och kroketter. Mums mums.. Sen blir det lite hallon till efterrätt :-)



Av Malin - 12 mars 2009 18:41

Tittar ut genom fönstret och önskar att det ska sluta snöa/regna. Det räcker nu, nu tycker jag att våren ska komma. Behöver lite sol och värme nu för att bli på bättre humör. Hade inte alls varit fel med en solsemester nu, men den som väntar på något gott..


Jag har ju varit en dag före hela veckan, men riktigt skönt att det verkligen är fredag imorgon :-) Ska kanske gå hem från jobb imorgon om vädret tillåter det. Bara det inte regnar så ska det nog gå.


Hade sett fram emot att få sova ut ordentligt på lördag eftersom jag ska upp tidigt på söndag. Men det blir inte så då jag har tackat ja till att jobba. Får vila efter jobb om det behövs, ska ju på fest på kvällen. Ska bli roligt! :-)


Nu ska vi kolla på filmen "W".


hej hej

Av Malin - 11 mars 2009 12:19

Just det har jag varit denna veckan. Man blir lite besviken när man inser att man har fel :-(


Igår var jag hos Madelene och pratade lite. Passade även på att baka till fredagsfikan på jobb :-) Gjorde en Bountykaka som jag tyvärr inte blev helt nöjd med. Smaken är det inget fel på, men den ser inte ut som den ska :-( Aja, så länge den smakar bra så..


Ikväll är det dags för fotbollsträning, har inte varit där på evigheter känns det som. Kände ju ett tag att jag inte vill fortsätta, att det inte var kul. Men när vi spelade i söndags så tyckte jag att det var riktigt roligt! Så nu ska skorna på igen så får vi hoppas att jag tycker det är lika kul ikväll :-)


Lite bilder från igår.. Medans jag bakar så lagar Madelene lyxmiddag (korv & makaroner).

Av Malin - 11 mars 2009 12:15

Jag ska slå vad med en på jobb om vem som vinner Melodifestivalen nu på lördag. Jag har vunnit två år i rad så jag vill ju att det ska bli tredje gången gillt nu! Men jag vet inte vem/vilka jag ska välja!!


Står mellan Sarah dawn Finer och E.M.D Vem/Vilka ska jag välja?!?!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards