madicken

Alla inlägg under mars 2009

Av Malin - 23 mars 2009 20:00

Just nu är jag väldigt nöjd med mig själv. Har äntligen varit och sprungit! Blev iofs bara fem kilometer, men måste ju börja någonstans :) Skönt att ha varit ute i alla fall. Det var inte så farligt som jag trodde det skulle vara. Fick även med mig pappa, och hade han sagt nej så hade nog inte jag heller sprungit.


Martin har varit hemma lite idag, men nu är han hos sina föräldrar igen :( Ikväll ska jag, som sagt, försöka somna i sängen. Orkar inte med soffan inatt igen. 


Ska snart ringa Madelene och planera lite inför imorgon, ska hem till henne direkt efter jobb. Ska bli kul, vi får ju ta vara på den tid vi har kvar nu!! 


Ha en trevlig kväll.. :)

Av Malin - 23 mars 2009 06:46

Jag har inte alls sovit bra inatt. Har vaknat flera gånger och varit riktigt varm. Heller inte så skönt att sova i soffan, inte så mycket yta att ligga på. Nej, ikväll ska jag försöka somna i sängen. Saken är den att vi har ingen tv som fungerar där och när jag sover själv så vill jag somna med ljud på, därför blev det soffan inatt.


Känner av träningsvärk i magen, förstod först inte varför men kom sen på att jag spelade match igår :) 


Ikväll ska jag till Friskis för första gången på nästan 3 veckor. Idag ska jag verkligen, verkligen dit!! Ingen återvändo! 


Nu ska det sista fixas och sen ska jag cykla till jobb.

Av Malin - 22 mars 2009 17:26

Ska börja med att berätta att vi vann idag med! Tredje gången gillt :-) Vann med 4-0. Var äckligt nära att göra mål! Grrr, hoppas på att det snart går.


Jaha, då var det söndag. Martin ska bo hos sina föräldrar nu i två veckor medans jag ska försöka bo själv. Som det känns nu så vet jag inte ens om jag kommer klara mig till imorgon. Vill verkligen inte sova själv, har inte gjort det på ett år nu. Kommer kännas ensamt och tomt :(


Igår var vi och kollade på "Slumdog Millionaire". En riktigt bra film! (Håller helt klart med dig Charlotte). Denna kan jag varmt rekommendera!  Även första gången på länge som jag inte somnade till en film, jag var inte ens i närheten. Det måste ju betyda att den var bra :)


Nu har jag precis tvingat i mig lite yoghurt, mår lite illa. Ska nog lägga lite pussel snart och vänta på att One Tree Hill ska börja...


Av Malin - 21 mars 2009 15:34

Nu jag har precis kommit hem. Cyklade till Madelenes jobb och lämnade cykeln där. De ska byta kedjan, vilket ska bli skönt! Väldigt trött på att den hoppar av hela tiden. Ska dit och hämta den imorgon. 


Gick inom MIO och kollade på barbord, hittade två som var fina men får kolla på fler ställen. 

Sen gick jag till Väla, nu har jag äntligen köpt en pusselmatta så nu ska det läggas pussel :) Får försöka hitta en ledig fläck på golvet.. 


Tog bussen hem när jag var klar. Den idioten (man) som körde bussen borde f-n inte få göra det. Bara för att alla sittplatser var upptagna så fick inga fler gå på.. En gammal man kommer springandes mot bussen med en käpp i handen, men han får minsann inte komma på! Han får stanna och vänta på att nästa buss ska komma.. Ursäkta mig, men jag tycker inte att det var rätt!


Nu ska jag vila lite så jag orkar kolla på en hel film ikväll haha. Vi ska på bio och se "Slumdog Millionaire" kl 21. Den varar 2 timmar så vi får se hur det går. 


Imorgon blir jag hämtad 09.30 och sen är det dags för den tredje träningsmatchen. Hoppas vi kan vinna denna med! :)



Av Malin - 20 mars 2009 20:42

Har precis kommit hem från middag med Martin och Madelene, blev pizza :) Sjukt mätt nu! Ska snart kolla på "Sex Drive". Handlar om en kille som tillsammans med en kompis ska köra en bit för att träffa en tjej från nätet..


Denna dagen har gått hyfsat snabbt, jag har sålt halva dagen idag. Tiden går alltid snabbare då.

Skulle lagt in lite bilder på datan innan men jag glömde bort det och nu orkar jag inte. Får se om jag gör det imorgon. 


Gick hem från jobb idag, tog ca 75 min. Riktigt, riktigt skönt ute. Vår i luften, det tycker vi om!! :-) Alltid trevligt med sällskap hem, så kan man prata av sig lite :)


Näst sista kvällen jag inte sover själv i sängen. Sen ska Martin flytta hem till sina föräldrar och bo där tills köket är klart. Får se hur länge jag står ut här hehe. 


Nej, myskläderna är på så nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på filmen!! Ha en trevlig fredagskväll :)

Av Malin - 19 mars 2009 18:48

Grattis till Malin och Niklas som idag fick en liten gosse!! Ska bli kul att få träffa lilla pricken :-)

 Lite avis är jag, jag vill också ha en liten. Men det lär väl dröja ett tag...


Idag har de rivit hela köket, golv, träväggen, skåp.. Har tagit kort och kommer att göra det under tiden med så ni får se hur det går. Kylskåpet står nu i vardagsrummet tillsammans med en mikrovågsugn, 2 resväskor, 7 flyttlådor. Det är jäklar vad det får plats mycket i ett litet kök. Inte så mysigt här nu precis, kan nästan förstå varför Martin inte kommer bo hemma nu. 


Fredag imorgon! Me like :) Ska åka bil till jobb imorgon, lyxfredag :)

Ska eventuellt gå hem om vädret är bra. Sen vet jag inte alls vad vi ska göra. Kanske bjuda hem oss till någon så vi kan få lite mat hehe. På lördag ska jag snabbt ner på stan och sen ska jag försöka komma iväg och springa. Har blivit mycket snack men lite verkstad nu på senaste tiden. Måste skärpa mig om jag ska kunna visa mig på stranden. 


Nu ska jag tvätta lite.. Kanske dammsuga med?!

Av Malin - 17 mars 2009 19:37

Nu har vi tömt hela köket och alla lådor har hamnat i vardagsrummet. Fy f-n vilken röra!! Och här ska jag bo. Har börjat ångra mig lite faktiskt, vet inte om jag kommer vilja bo i denna röran helt själv 2 veckor. Aja, vi får se hur länge jag står ut.


Martin sitter och äter mat nu, luktar gott gott. Tänkte jag skulle sno lite av maten till en matlåda :)
I morgon ska jag träna fotboll, ska bli kul. Är glad att jag tycker det är kul igen, hoppas bara att det håller i sig ett tag nu!

Av Malin - 17 mars 2009 11:51

På torsdag ska de börja med vårt nya kök!!  :-) Ska bli så skönt när det är klart! Och fint!! :-)

 Det tråkiga nu är att vi måste tömma hela köket, ska göra det ikväll. Finns ju roligare saker att roa sig med.

Ska ringa och prata med dem sen, måste ju veta om jag kan laga mat i helgen. Annars får jag hyra in mig hos någon annan haha.


Happy happy

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards