madicken

Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 4 februari 2009 18:57

Jaha, stressade hem från jobb för att hinna slänga in tvätt i maskinerna innan jag skulle iväg och träffa Malin. Springer upp, slänger kläderna i en kass, tar fram tvättmedlet och springer ner till tvättstugan. Blev jäkligt förbannad när jag upptäckte att det var igår vi hade tvättid!! Grr

Bara att springa upp och lämna kläderna, för att sen cykla till Pålsjö. 

Har nästan precis börjat träffa Malin igen och det har alltid blivit en promenad i skogen :-) Blir mycket bebisprat då hon ska ha i Mars. Var ute ca 1.5h innan vi begav oss hemåt. Tog bilder men hittar inte sladden till datorn så får lägga in dem imorgon på jobb.


Slängde precis i en tvätt i maskinen, vi har ju en liten i lägenheten. Måste ju ha rena kläder till helgen :-) 


Ska snart ställa mig och laga mat till Martin. Själv var jag så hungrig när jag kom hem så det fick bli knäckebröd och yoghurt för min del. Men lika glad är jag för det :-)ANNONS
Av Malin - 4 februari 2009 11:31

Jag sitter som sagt i växlen hela dagen idag med. Finns inte så mycket för mig att göra förutom att svara när det ringer. Och idag har det inte ringt mycket alls. Tyckte det var lite igår, men ännu värre idag.

Jag har läst aftonbladet, expressen , löst lite sudoku, läst bloggar. Har som sagt gjort en del för att underhålla mig själv och få tiden att gå lite snabbare. Just ja, jag har ju öppnat posten med :-)

Men nu finns det inte mycket mer att göra.


Om en timme är det dags för lunch, paj och lite grönsaker. Med grönsaker menar jag lite gurka :-)


Efter jobb ska jag direkt hem och slänga in tvätt i maskinen och sen ska jag gå i Pålsjöskog med Malin. Ska bli kul att se om hon har blivit lite tjockare än sist :-) (hon är gravid)


Sen blir det hem, tvätta lite mer och laga mat. Ska göra fläskfilé ikväll, det var längesen nu. Mums mums

ANNONS
Av Malin - 4 februari 2009 08:15

Jag var så glad igår när jag fick reda på att jag skulle ha mina vanliga sysslor idag. Men imorse fick jag reda på att så blir det inte. Men men, jag ska nog klara av en dag till här haha.

Känns som att alla blir sjuka nu, inte roligt alls. Och jag ska minsann inte smittas! Jag ska hålla mig frisk.


Var väldigt trött imorse när jag skulle gå upp. Och när jag väl kom ut så kändes det ovanligt mörkt och trist. Tur att man har musiken i öronen hela vägen till jobb.

Har upptäckt att jag tänker väldigt mycket när jag cykar till och från jobb. Detta på gott och ont. Har börjat tänka väldigt mycket på senaste tiden. Vad vill jag göra med mitt liv? Hur kommer framtiden se ut? och så mycket till..


Tyvärr så kommer jag inte fram till så mycket, får mest lite ångest.Av Malin - 3 februari 2009 19:09

Haha, har varit på jympa idag, Puls/medel. Visst, det är säkert roligt om mankan stegen. Men instruktören bytade steg efter 10 sek och olika hela tiden. Jag måste ha sett helt förvirrad och vilsen ut :-) Det enda jag kan trösta mig med är att jag var inte den enda som var vilsen, och jag blev svettig :-)


Nu har jag duschat och ätit. Väntar på att Martin ska äta upp och sen ska vi iväg och handla mat för resten av veckan. Tråkigt tråkigt, men nödvändigt.


Imorgon ska jag ha mina vanliga sysslor på jobb, ska bli skönt.


Just ja, jag ska klippa mig på torsdag 11.30 Men jag kan inte bestämma mig. Kommer i alla fall klippa lugg.. Aja, får se på torsdag. Lägger in bild när jag är klar..


Hej så länge

Av Malin - 3 februari 2009 09:05

Efter träningen igår mådde jag sådär. Mös ner mig i soffan och kollade på Oz då Martin inte var hemma.

Avsnittet var väldigt sorgligt, vilket jag nästan hade förväntat mig. Men tårarna började rinna, och eftersom jag inte mådde så bra heller så grät jag mer och mer. Som tur är så slutade det bra i alla fall :-) Men jag var helt slut i ögonen efter ett tag :-)

Ringde och pratade med Madelene lite också, kände att jag behövde det.


Idag sitter jag i Växeln på jobb. Ska sitta här hela dagen och sen ska jag direkt iväg och träna. Skönt att göra det direkt så man kommer hem i tid. Sen måste vi iväg och handla mat, har ingenting i kylen nu..


Klockan är nu 09,11 och jag har redan läst alla tidningar. Vad ska jag nu göra?!

Av Malin - 2 februari 2009 20:27

Pratade nästan precis med Madelene. Det var meningen att hon skulle flytta i början av Mars, men nu ser det ut att bli i början av April istället. Jag kan inte hjälpa det, men jag blir glad av det. Jag vill ju inte att hon ska flytta alls :-) jag vill ha henne här hos mig ju. Kommer sakna dig när du flyttar! Vi får ta vara på tiden nu och så får vi ta lite mer kort  :-)

Av Malin - 2 februari 2009 18:58

Dagen på jobb har gått väldigt snabbt idag tycker jag. Jag har suttit och sålt på förmiddagen, vilket gör att det går snabbare.

Stack iväg och tränade direkt efter jobb. Det blev spinning idag, fick sista platsen så jag hade tur. Men tugnt var det. De ska nog ha "Vasaspinn" vilket betyder att man spinner från det att vasaloppet startar tills det att första personen har kommit i mål. Detta tar ca 4-5 timmar. Funderar på om jag ska göra det eller inte. Bara för att utmana mig själv.. Aja, vi får se när det kommer mer information om det :-)


Ska in i duschen nu och rensa tankarna lite samtidigt. Mycket i huvudet nu...


Sen bli det mat och OZ:-) Martin är hos en killkompis ikväll så jag ska bara mysa ner mig i soffan.

Av Malin - 2 februari 2009 10:30

Jag är så himla sugen på att fixa mitt hår nu. Det är så tråkigt nu. Men jag vet inte riktigt vad jag vill göra. Ska jag behålla längden och locka det? Ska jag klippa lugg? Kanske ska klippa av allt? KANSKE tom ska våga ställa upp som hårmodell?? Vågar man det? Då kan man ju sluta med precis vad som. hade jag kunnat få några garantier på att jag inte kommer se ut som en pojke efteråt så kanske jag hade ställt upp. Å andra sidan så vill jag alltid ha långt hår när det är kort och kort när det är långt.. Varför?! hade varit enklare om håret hade växt ut snabbare :-)

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ madicken med Blogkeen
Följ madicken med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se