madicken

Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 9 februari 2009 16:07

Har lite beslutsångest nu angående träning denna veckan. Jag har börjat känna att jag vill träna varje dag nu, men det vet jag ju att det går.

Skulle tränat idag, men så funderar jag på dubbelpass imorgon, och då vill jag inte träna idag.. pust

Onsdag kan jag inte träna för då ska jag träffa Madelene och äta kinamat :-)

Aja, vi får se. Kanske bara blir en liten promenad ikväll. Det är ju i alla fall något!! Ska iväg och handla mat sen med. Hoppas på några nya rätter denna veckan. Köttfärspaj blir det i alla fall :-)

Av Malin - 8 februari 2009 15:53

Igår vad jag som sagt på 25-årsfest hos Freedom. Det bjöds på god mat och glatt humör. Alla hade trevligt med hjälp av tävlingar och sång :-) Såklart vann mitt lag allt :-)

Vi var där till 00-tiden vill jag tro och sen stack vi in till stan en runda. Skulle egentligen följt med ut och dansat lite men då kön inte rörde sig något så bestämde jag mig för att gå hem. Lättare sagt än gjort när det snöade/regnade, var halt och jag var "lite" onykter kanske.. Men hem kom jag i alla fall. Vill tro att jag dök ner i sängen vid 03,20. Vaknade imorse när Martin skulle till jobb och bad om ett glas vatten. Mådde inte så bra då. Men sov ett par timmar till, åt frukost, kollade på tv och nu sitter jag vid datorn.

Ska snart gå bort till Madelene och hämta min cykel. Senare ikväll blir det middag i form av pizza :-)

Sen är det bara att se fram emot (?) en veckas arbete innan nästa helg.


Lite bilder också från igår..

Av Malin - 7 februari 2009 14:41

Detta var ju inte alls meningen. Cyklade ner till stan för att köpa cider och kanske lite smink. Slutade med att jag kom hem med cider, 1 töja, 2 skjortor och två linnen. Men tröjan och en skjorta var ju faktiskt på rea :-)


Har satt cidern på kylning så den är kall ikväll.Har kollat färdigt på det sista avsnittet av OZ, slutade inte som jag ville :-(


Nu ska jag städa, har lovat att göra det typ hela veckan.. Ooops.


Sticker till Hyllinge sen ikväll för att fira Freedom som fyller 25 idag! Hoppas på en riktigt trevlig kväll..

Kanske ses ute sen..


Bilder på kläderna jag köpt :-)

Rosa skjorta- rea på MQ

Svart skjorta - Gina Tricot

Grå tröja - rea på Esprit

Av Malin - 7 februari 2009 10:23

Jaha, då var man uppe igen och har en hel dag framför sig.

Martin är och jobbar nu så jag är hemma helt själv :-)

Finns både för- och naktdelar med att han jobbar. Fördelen är att det är nästan enda gången jag får vara för mig själv i några timmar. Naktdelen är att jag aldrig kan sova ut ordentligt. Vaknar alltid av hans väckarklocka, minst 2 gånger. Inte så trevligt. Plus att idag var det en jäkla fågel som kvittrade non-stop i minst 30 minuter!! Inte lätt att somna då! Till slut fick jag lägga ena handen över ena örat för att få bort kvittrandet och kunde då somna igen. Så nej, jag har inte sovit så jättebra. 


Men men, nu ska jag äta frukost och sen måste jag ner till stan en liten runda. Måste köpa cider till ikväll, och så kanske lite smink..



Av Malin - 6 februari 2009 23:40

Nu har jag precis kommit hem från min "dejt" med Malena :-)

Det har varit riktigt roligt! Vi ses så sällan, men nör vi gör det så brukar det sluta i skratt :-) Några kommentarer som blev rätt bra, och så var Malena lite förkyld och lockade till skratt vid ett tillfälle ;-)

Vi började med en drink, sen kycklingspett och cider, sen blev det visst två drinkar till. Kan säga att min budget sprack lite men det var det värt!!

Pratade gamla minnen från USA, och om hur mycket vi båda saknar det. Vi vill båda tillbaka dit och få uppleva det livet igen. Vem vet, kanske blir en resa dit tillsammans?!

Satt och pratade om en del annat också och fick oss några goa skratt. Kände att jag behövde detta. Kul också att det blev med Malena. Vi säger alltid att vi ska träffas oftare, men när vi väl ska bestämma en dag så passar det aldrig båda samtidigt.


Nu ska jag borsta tänderna och efter det lär det inte ta så lång tid innan lilla jag somnar :-)


Så god natt på er...


(Tyvärr så blev inte bilderna så bra så lägger bara upp på drinkarna hihi)

Av Malin - 6 februari 2009 17:05

Äntligen! Me like Fridays :-) Dagen på jobb har varit riktigt seg idag. Varför är det alltid så att sista timmen känns som en evighet?! Aja, jag är hemma nu i alla fall.

Ska snart gå och byta om och göra mig iordning. Ska ju på dejt med Malena ikväll ;-) Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen. Kan inte komma ihåg sist vi träffades helt själva. Vi kommer nog ha en del att prata om. 

Längtar redan till en söt, god drink att ha i min hand.. Har längtat efter den hela dagen, känner att den behöva haha. 

Sen så får vi se vad som händer efter maten. Det enda jag vet nu är att jag ska sova ut imorgon.. Tänk att det är nästan det enda jag längtar efter så fort det blir söndag kväll, att det ska bli helg igen så jag får sova lite :-)


Ha en trevlig fredagskväll!

Av Malin - 5 februari 2009 19:50

Denna dagen har varit ganska seg och konstig. Men nu är det bara en dag kvar innan helgen :-) Då ska det sovas, plockas, kanske till och med kommer träna. Men alla roliga pass i helgen börjar antingen 09.00 eller så är de fullbokade, får se vad det blir.


Har precis ätit god mat. Vi lagade aldrig något igår så vi tog det idag istället. Det blev fläskfilé, kroketter och stekta champinjoner. Allt med en massa vitlök :-)


Har tyvärr inget att berätta om idag.. Får hoppas att morgondagen bli bra! Ska ju träffa Malena på kvällen och det är ju inte ofta det händer!! 


Film? Städa? Sova??



Av Malin - 5 februari 2009 15:58

Såhär ser jag ut nu efter klippningen. Denna bilden finns nu på vår hemsida. Jag vet att jag har håret uppsatt , men det gör inget för det enda jag har gjort är att klippa lugg :-) vet inte om jag är nöjd.. hmm

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards