madicken

Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 15 februari 2009 10:13

Sitter i soffan och är riktigt trött. Varför klarar jag inte av att sova längre än till 9?! Vaknar jag efter det så får jag panik, spelar ingen roll att jag inte har något planerat. Så vaknar jag 8.30 så går jag upp, vågar inte somna om. Säger till mig själv hela tiden att "nästa helg ska jag inte bry mig, då ska jag sova så länge jag vill", men ändå blir det alltid samma sak.


Ni ska tro att glassen blev god igår :-) Yummy yummy. 

Kollade på en skräckfilm igår, Strangers tror jag den heter. Liv Tyler är med i den. Den var sådär. Den som jag ogillar mest med skräckfilmer är att de alltid ska ha ngn mask på sig, det är dem som skrämmer mig mest. Och så tycker jag inte om att titta direkt på tv:n när man vet att något ska hända, så igår tittade jag nästan på hela filmen utan mina glasögon, och då ser jag inte mycket. 


Nu ska jag snart väcka Martin, sen blir det frukost, städa, städa, städa, badminton och sen ska vi laga mat. Idag blir det någon köttgryta. 


Hej så länge

Av Malin - 14 februari 2009 19:25

Nu har vi precis kommit hem från stan. Var nere och kollade när Emmas syster gifte sig på Terasstrapporna. Massor av folk trängdes för att se det. Det var jättefint, och kallt.. Men inget regn och ingen snö så jag antar att alla var nöjda :-)

När vi stod där och de gick upp för trapporna fick jag nästan tårar i ögonen. Jag känner inte Emmas syster, men det är bara det stora hela med bröllop som gör en lite tårögd. En vacker dag vill jag också gifta mig, en vacker dag..


Vi var nere på stan innan också, blev frukost på Ebbas och sen tittade vi lite på kläder. Martin köpte en jacka som han är jättenöjd med, jag å andra sidan tycker den är hemsk.. 

Idag har varit en skön dag, hyfsat varmt i solen och ingen blåst. Precis så ska det vara!


Nu blir det film, som vi för en gångs skull har hyrt, och hemmagjord glass :-)

Får tyvärr inte se Melodifestivalen, så det får väl bli reprisen imorgon :-)



Av Malin - 14 februari 2009 08:49

Godmorgon :-)


Vaknade för en timme sen och sitter nu i soffan framför tv:n.

-3 och solsken, vilken fin dag! Känner att jag vill ut och gå en runda. Men inte nu, får ta det sen när Martin har vaknat. Kanske blir det frukost nere på stan?! Aja, vi får se. Jag ska väcka honom om en timme. Innan dess hade jag tänkt att jag ska diska undan och kanske plocka undan lite kläder som ligger slängda på golvet.. Fattar inte varför jag alltid ska stöka ner så?!


Hoppas på en trevlig och mysig dag!

Av Malin - 13 februari 2009 22:09

Jag älskar fredagar! Nu har man hela helgen framför sig och jag kan göra (nästan) precis vad jag vill..


Dagen på jobb gick väldigt fort tycker jag, tycker om det :-)


Har nästan precis gjort glass, den står nu i frysen så vi kan äta den imorgon. Hoppas jag har lyckats för den är sjuuukt god! Tar kort imorgon när vi tar fram den :-) Ska ha massor av hallon på den med.


Sitter i soffan framför tv:n med datorn i mitt knä. Martin sitter i sovrummet framför den andra datorn. Vad roliga vi är va?!
Kollar lite halvt på en film som går på 5:an. Vet inte vad den heter men Josh Duhamel är med i den. Han är riktigt riktigt fin! :-)


Snart kommer jag nog somna,  slår vad om att det blir i soffan.


Trots att det är fredagen den 13:e så tycker jag inte att det har hänt något.

Och imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Vi ska inte göra något speciellt. Blir nog fika på stan, god mat på kvällen, kanske bio? Kanske melodifestivalen haha :-)

Vi får se imorgon hur det blir. Måste i alla fall ner en liten sväng på stan. Måste hämta mina glasögon och så måste jag inom apoteket.


Ha en trevlig fredagskväll.


Längtar till nästa utgång

Av Malin - 12 februari 2009 20:35

Har varit på ett spinnpass idag. Kände inte mig lika slut efteråt som jag brukar göra. Men men , får köra på mer nästa gång istället.


Nu till rubriken. Jag är så irriterad på mitt träningsställe just nu! 

De har "trippelspinn" på onsda, vilket jag har berättat om innan. Ett pass på 60 min och två på 45 min. Så frågade jag idag när jag var där nere om det är så att man bara bokar sig till ett pass, eller om man måste boka alla tre. Då får jag svaret att jag bara behöver boka mig till ett. När jag sen ska gå in och göra det så måste man boka sig till alla tre!! Och inte nog med det, utan det första passet är fullbokat!! IDIOTER!! Om man nu ska ha ett sånt här pass, så borde det väl för f-n vara att man bokar sig till alla eller ingen. Nu kommer jag inte kunna göra detta bara för att någon annan bara vill gå på ett pass.. Det förstör ju bara! Som sagt, jag är jäkligt irriterad!!!!!


God natt...

Av Malin - 12 februari 2009 11:03

Igår var första dagen som jag inte har skrivit något..


Cyklade till Madelene direkt efter jobb. Kan bara en väg dit så det måste ha blivit en omväg..

Hon slängde in tvätt i maskinen och sen åkte vi till Maxi för att handla allt vi behövde till kakorna.

Jag har ju lovat en på jobb att baka åt honom inför helgen. Men nu är det i alla fall gjort. Funderar på om jag ska baka ikväll med?? Ganska kul faktiskt. Imorgon ska jag göra en glass som vi ska ha på lördag. Mums.

Min pappa tycker jag har blivit huslig av mig ;-)


Åt kinamat innan bakningen. Vi gjorde det ganska ofta innan, jag och Madelene. Men nu har det inte blivit av på en evighet. Ni ska tro att det var gott! Blir rester till lunch :-)


Idag ska jag direkt ner till stan. Måste lämna in mina glasögon så jag får rätt glas!! Irriterande.

Sen blir det spinnig. Måste verkligen göra det så jag orkar med nästa onsdag.. Känner redan hur trött jag kommer bli. Pust


Längtar till våren

Av Malin - 10 februari 2009 20:24

"Äntligen" har denna dagen också kommit mot sitt slut.

Dagen har varit väldigt seg tycker jag. Har inte hänt mycket och tiden har gått sakta.


Har varit mentalt inställd på dubbelträning idag, ett pass spinning och sen skivstång efter det. Men under spinningpasset fick jag riktiga smärtor i magen så jag valde att cykla hem efter det. Har nu duschat och sitter i soffan med tv:n på medans Martin står i köket och lagar mat :-) 


Pratade med Madelene precis och hon skulle precis till att äta.. rostade mackor med Nutella OCH ost?! Tycker det låter väldigt väldigt äckligt, men det är ju bara vad jag tycker. 


Nej, nu ska jag lägga fram kläder till imorgon och sen ska jag packa ihop lite mer. Jag ska till Madelene direkt efter jobb. Vi ska baka, prata och äta kinamat :-)


Yummy

Av Malin - 9 februari 2009 22:08

Jag har bestämt mig för att utmana mig själv lite detta året. Sen vad det blir får vi se längst med vägen. Jag vet att jag vill bestiga Kebnekaise, men det lär ju inte bli detta året i alla fall.


Men en utmaning jag ska ta mig an är spinning i en längre tid.  Jag väljer mellan tre saker:

Vasaspinn = Man börjar spinna när vasaloppet startar och sen cyklar man tills det att första man går i mål. Detta tar mellan 4-5 timmar. Man cyklar 55 min, vilar 5, och så kör man på så till slutet.. Naktdel - det börjar kl 08.00 :-(

 Trippelspinn = Tre spinningpass i rad. Först börjar man med ett 60-minuterspass och efter det är det två 45-minuterspass. Naktdel - Man slutar 20.15 så det är inte säkert att jag hinner hem och bli färdig till Grey´s Anatomy kl 21.00 :-(

Lilla Vättern - Man spinner 5 pass á 45 minuter. Naktdel - Vet faktiskt inte..


Men som det ser ut nu så kommer jag köra trippelspin nästa onsdag och sen Vasaspin 1/3 (tror jag).


Lär vara helt jäkla slut efteråt men jag ska minsann klara!! Vill inte behöva skriva här att jag mesade..


Nej, jag ska klara det!!

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards