madicken

Alla inlägg under februari 2009

Av Malin - 20 februari 2009 20:20

Lovely Friday ;-)


Dagen på jobb har varit trevlig och gått snabbt. Slapp cykla till jobb idag, ganska skönt att kunna åka bil ibland :-)


Efter jobb tog jag bussen ner till stan och träffade Tina. Vi kom fram till att det nästan är ett år sen vi sågs, brukar tyvärr bli så när det gäller oss.  Får se till att det inte tar ett år tills nästa gång!


När vi var klara så gick jag hem i snön, lite halt men det gick. Väldigt skönt annar. Nu har vi ätit Tacos och ska snart sätta oss i soffan och kolla på film, idag blir det "7 pounds". Men helst av allt hade jag velat åka pulka!! Vill verkligen det, någon som vill med??


Ska nog åka ut till Hyllinge imorgon med pappa och vara hos dem ett tag. Kanske blir en promenad, hoppas på det i alla fall.

På kvällen ska jag till Malin på Babyshower. Snart är det bara 1 månad kvar tills deras bebis tittar ut, spännande!


Nu ska jag poppa popcorn, titta på film, men vill som sagt hellre åka pulka!!!

Av Malin - 19 februari 2009 21:20

Kom hem för ca 40 min sen. Jag har varit ute och gått med Madelene, blev två timmar. Det var riktigt skönt, och trevligt. Blev en massa snack, lite kort, handlade på maxi, och så gjorde jag en snöängel :-) Ville åka pulka, men vi hade ju ingen med oss..snyft


Martin är iväg ikväll, han ska ut med några killar från klassen. Så nu har jag mysit ner mig i soffan, har täcket över mig. Kollar på "Knutby-Vägen hem", tänker inte säga något om det..

Skulle vilja gå och lägga mig snart men jag har alltid väldigt svårt att somna när Martin inte är hemma, hoppas på att somna i soffan snart..


Imorgon är det äntligen fredag igen! Sjukt hur snabbt veckorna går. Sen har jag bara en vecka kvar då jag ska sälja sen är det tillbaka till det vanliga.


Ska träffa en gammal klasskompis imorgon efter jobb, ska bli trevligt :-)



Av Malin - 19 februari 2009 09:47

Trippel-Spin igår och det klarade jag ju galant! Ett litet brännmärke på rumpan men annars gick det bra! Ny efteråt känner jag att jag hade kunnat ta i mer, men man vågade ju inte köra på för fullt från början. Jag ville ju klara av alla pass. Men kan lova att det kändes i benen sista passet. Nu är frågan om jag ska vara med på Vasa-Spin eller inte. Det är nästa söndag, 1/3, men det är redan klockan 08,00 på morgonen, vilket betyder att jag måste gå upp absolut senast 07,00. Gärna tidigare om jag ska hinna äta innan.. Jag måste bestämma mig innan söndag, pust.


Kollade på Grey´s igår med Madelene. Så glada vi är över att det har börjat igen ;-) Älskar den serien!


Ikväll blir det ingen träning, ska bli skönt att vila en dag. Men nu när jag har tränat så mycket kommer det kännas konstigt att inte träna en dag. Kanske till och med kommer få lite ångest. Men en lite promenad med Madelene är ju alltid något..?!



Av Malin - 18 februari 2009 09:29

Har, om möjligt, ännu mer ont i kroppen idag! Attans, jag som trodde det skulle bli bättre efter gårdagens träning..

Och "tyvärr" så ska jag iväg på trippelspinn ikväll. Ett pass på 60 min och två pass på 45 min. Ska vara där mellan 17,00-20,15. Pust.. Hoppas bara att kroppen orkar med det! Men jag måste göra detta, just för att se om jag orkar. För orkar jag inte detta så lär jag inte orka VasaSpinn nästa söndag..

Synd bara att jag inte har med mig mer mat idag, lär ju behöva det.


Håll tummarna! ;-)

Av Malin - 17 februari 2009 19:59

Har haft riktigt ont i kroppen idag, så ont att jag nästan skippade spinningen efter jobb. Men nu när det är över känns det så mycket bättre! Visst, träningsvärken är kvar men inte alls lika mycket. Får väl se hur det känns imorgon :-)


Har hunnit duscha och äta, Martins mat (lasagne) står i ugnen. Vet inte varför men jag har slutat äta mat på kvällen, tycker det blir för sent. Så det blir mest yoghurt och knäckebröd.


Imorgon ska jag spinna igen, blir dubbelpass imorgon. Ska bli spännande att se hur det går. 


Men nu ska jag plocka fram kläder till imorgon och sen blir det soffan ett tag innan det är dags att lägga sig.


God Natt ;-)

Av Malin - 17 februari 2009 08:10

Jäklar vad jag har ont i kroppen idag! Var och tränade igår, skivstång. Har inet gjort det på länge, och jag hade alldeles för mycket vikter på. Trodde nog ett tag att jag är stark :-)

Ska iväg på spinning efter jobb, det lär kännas men å andra sidan så borde det ta bort lite av det onda.


Det brann i en bil på vår gata igår. Luktade riktigt äckligt i lägenheten efter ett tag. Tycker det är obehagligt med bränder, speciellt när det är så nära en. När vi bodde på Eneborg så brann det i grannhuset. Får en att tänka på hur viktigt det är att alla i hela byggnaden sköter sig. Fy för att vara den som glömmer släcka ett ljus, eller glömmer något på spisen. Alla blir ju drabbade. Må det aldrig hända mig!


Nu ska jag gå och ta lite frukost, hungrig..

Av Malin - 16 februari 2009 09:34
http://www.kvp.se/nyheter/1.1467521/en-boaorm-i-badrummet

Hade detta varit jag så hade jag nog svimmat...

Av Malin - 15 februari 2009 20:33

Jaha, då var denna dagen nästan slut..

Men det ska faktiskt bli roligt att komma till jobb imorgon. Jag ska sitta och sälja på förmiddagarna nu i två veckor. Petra ska vara borta så jag ska ta hand om hennes kunder. På eftermiddagarna ska jag vara i labbet som vanligt.


Det blev ingen badminton idag, jag har inte mått så bra. Fick lägga mig ett tag innan då jag mådde illa, hoppas bara det inte kommer mer nu. 

Det blev heller ingen god köttgryta då tiden inte räckte till. När det gäller tidsplanering så är vi inte så bra. Får bli i veckan istället. 

Men det blev fiskbullar istället och det är ju nästan lika gott det :-)


Nu ska vi kolla på "PS.I love you" innan jag somnar.


Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards